Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

2019’UN SON TOPLANTISI

2019’UN SON TOPLANTISI

 

Altınordu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi 2019 yılının son meclisi olan Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in devam eden yatırım programları ve projelerle ilgili bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara ve İstanbul’da resmi görevli olması dolayısıyla Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Altınordu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı. 

Altınordu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt’un açılış konuşması ile başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt’un açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda komisyonlardan gelen raporlar ve müdürlüklerden gelen teklifler değerlendirilerek karara bağlandı. Altınordu Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülen tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Aralık Olağan Meclis toplantısı görüşlerin dile getirilmesinin ardından sona ererken 2020 yılının ilk meclisi olan Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ise 2 Ocak Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false