Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“BEN DE YAZARIM”

“BEN DE YAZARIM”

 

Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ı ziyaret ederek, Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kumru Yazarlık Akademisi Ben de Yazarım" projesi kapsamında hayata geçen "Ben de Yazarım" adlı kitabı takdim etti.

Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin "Kumru Yazarlık Akademisi Ben de Yazarım" projesi kapsamında hayata geçen "Ben de Yazarım" adlı kitap hakkında İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a bilgi verdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, ziyaretleri için Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin'e teşekkür ederken, "öğrencileri tebrik ediyor, emek veren öğretmen ve idarecilere teşekkür ediyorum" dedi.

Proje kapsamında yayımlanan kitap süreci, okumada belli bir mesafe almış, yazma yeteneği olan gönüllü öğrencilerle başladı. Proje koordinatörü Kumru Erçallar Anadolu Lisesi Müdürü Adem Aruk tarafından projeye katılan altı okulda öğretmen ve yazmayı seven 65 öğrencinin bir araya gelmesiyle başlayan kitap çalışması, kitabın basımı ile tamamlandı. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı