Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçeleri estetik ve modern bir görünüme kavuşturmak adına cephe iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmaların devam ettiği Gürgentepe’de de değişim hissedilmeye başlandı.

 

13 binanın 16 cephesinde yapılacak çalışmalarda sona yaklaşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, binaları sağlıklı ve estetik bir görünüm kazandırıyor. 

 

13 BİNA YENİLENECEK

 

Çalışmalar kapsamında 13 bina ve 16 cephede değişim ve dönüşüm çalışmalarını başlatan ekipler, 8 binada çalışmaları tamamladı. Havaların el verdiği ölçüde çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, tamamlanmamasına rağmen silüetini değiştirdiği ilçede takdir topladı. 

 

KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPILIYOR

 

İlçede iskele kurulumu yaparak çalışmalara başlayan ekipler, binaları mantolama ardından belirlenen renge boyuyor. Çalışmalar kapsamında pencere denizlik, harpuşta ve balkon korkuluklarının tamiri yapılırken, ticari alanlarda mevcut kepenklerin onarımı yapılarak, yeni tabela ve tenteler yerleştiriliyor. Yağmur iniş boruları ve olukları da yenileyecek olan ekipler antenleri de merkezi sistemde toplayarak ilçede estetik bir görünüm sağlıyor. 



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli