Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BİRLİKTELİK YEMEĞİ!

BİRLİKTELİK YEMEĞİ!

BİRLİKTELİK YEMEĞİ!

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanlığı, yoğun bir tempoyla yürütülen seçim sürecinde birlik ve beraberliği artırmak ve motivasyonu yükseltmek için parti yöneticilerinin katılımıyla iftar programı gerçekleştirdi. 

YOĞUN KATILIMLI PROGRAMDA ULAŞ TEPE’YE TAM DESTEK 

Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, "Bu akşam Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Her kademeden aktif ve geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve adaylarımızla Ramazan'ın bereketli sofralarında bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek son haftaya girdiğimiz seçimlerde motivasyonumuzu yükselttik. Altınordu'da 10 yıl sonra halkçı belediyeciliği partimiz yöneticilerinin ve emekçilerinin özverili çalışmaları ve halkımızın desteğiyle yeniden inşa edeceğiz. Altınordu'da yepyeni, tertemiz bir başlangıca geliyoruz. Desteğini koşulsuz şartsız bir şekilde her zaman hissettiğimiz partililerimize katılımları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana’nın da katıldığı, son zamanların en yoğun katılımlı parti içi programlarından birinin gerçekleştiği gecede partililer Ulaş Tepe’ye tam destek verdiler.

Haber: Müberna AVCI



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı