Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CANLA BAŞLA!

CANLA BAŞLA!

CANLA BAŞLA!

 

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor.

Başkan Aşkın Tören, seçim çalışmalarına Süleyman Felek ve İsmet Paşa caddelerinde devam etti. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Tören, büyük bir teveccüh ile karşılaştı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Tören, destek sözü aldı. 

AŞKIN TÖREN’E 7’DEN 70’E SEVGİ SELİ

Başkan Tören; "Rüzgârın, yağmurun ve güneşin bir arada yaşandığı güzel bir Altınordu gününde İftar öncesi esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile selamlaşıp kucaklaştık. Gösterdikleri ilgiye ve teveccühe sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Başkan Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında gittiği tüm mahallelerde 7’den 70’e herkesin sevgisi gösterileriyle karşılaşıyor. Göreve geldiği günden beri hep halkla iç içe olan ve bu yönüyle herkesin takdirini kazanan Tören, her kesimden ve her yaştan vatandaşlardan yoğun ilgi görürken gençler Başkan Tören’i bir başka seviyor.

İFTARI ANNE BABASIYLA AÇTI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yoğun geçen seçim çalışmaları sırasında anne ve babasını da unutmadı.

İftarı Çavuşlar mahallesindeki baba ocağında anne babasıyla birlikte açan Başkan Tören, “Anne eli lezzeti” paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu akşam iftarımızı Baba Ocağımızda Anne eli lezzeti ve Ana-baba duası ile bereketlendirdik. Rabbim büyüklerimizin hayır dualarını üzerimizden, şehrimizden ve ülkemizden eksik etmesin. Hayatta olan bütün annelere babalara yüce Allah’tan sağlıklı hayırlı ömürler, ahiret yurduna göçenlere ise rahmet diliyorum.” Dedi. 

"BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEDİK ETMEYECEĞİZ" 

Başkan Aşkın Tören’in iftardan sonraki adresi ise Ulubeyliler Derneği oldu. Ulubeylilerden tam destek alan Başkan Tören, şunları söyledi; "Bu birlikteliğimiz, bu beraberliğimiz dalga dalga büyüyecek. Büyükşehrimizle Altınordu ilçemizle meclis üyelerimizle sivil toplum kuruluşlarımızla bu şehrin inşallah makus tarihini yendik. Şimdi ayağa kaldırıp Allah’ın izniyle bu şehri rekabet seviyesinde, rekabet hızında, büyüme hızında, gelişmişlik hızında, yaşanabilirlik hızında hem değerlerini koruyacağız, hem daha ileriye gitmesi için hep birlikte bütün renklerimizi, bütün farklılıklarımızı bir kenara koyup Altınordu için el ele gönül gönüle vereceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 2019’da aday olmuştum ve teveccühünüzle belediye başkanı olmuştum. Allah’ın takdiri ve Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle bugün yine huzurlarınızdayım.  Milletimizin kararı ne olursa olsun Allah’ın izni ile kararların en güzeli olacağına inanıyorum çünkü bu millet ferasetlidir çünkü bu millet inandığının arkasında durmasını bilir. Allah’ın izniyle artık cumhur ittifakı bir şehir ittifakına bir gönül ittifakına dönüşmüştür.”

“YENİ DÖNEMDE HER ALANDA ŞEHRİMİZ MARKA OLACAK”

Başkan Tören, “Bölgesi coğrafyası ne olursa olsun insanlar doğru olunca doğruda birleşebiliyorlar biz bunu gördük. Herkes ben sokaklarda gezerken bu teveccühün bize yüklediği anlam dolayısıyla kusura bakmayın bacaklarım takılıyor geceleri uyuyamıyorum. Çünkü mahcup olmamamız lazım ben böyle bir teveccüh görmedim. Bu sizin bize olan desteğiniz tercihiniz. Onun için yeni dönemde hem eğitimde hem eğitimin alt yapısında hem kültürde hem sanatta hem ekonomide hem şehircilikte hem sağlıkta hem de büyük Ordu ailesini onurlu güçlü rekabetçi kılacak yenilikçi alanlar dahil olmak üzere biz bu şehri marka yapacağız. Bugüne kadar bize güvenenleri mahcup etmedik çok şükür. Yeni dönemde de bize güvenenleri mahcup etmeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı