Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

 

Gülyalı Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Özellikle kar yağışının ardından meydana gelen olumsuzlukları mahalle mahalle ortadan kaldıran Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe yoğun programlarına rağmen saha incelemelerini ihmal etmiyor. Başkan Tepe, tamamlanan ve devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ÜRÜMBEY’DEKİ HEYELANLI ALANA DOLGU TAKVİYESİ

Ürümbey Mahallesi’nde geçtiğimiz haftalarda meydana gelen yağışlı havalarda heyelana maruz kalan yolda çalışmalar devam ediyor. Ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için yolun tahkimatı yapılarak heyelanın devam etmesi önlenmişti. Sürdürülen çalışmalarda göçüğün meydana geldiği alan güçlendiriliyor.

 

USTALI’DA PARKELER ONARILIYOR

Karların erimesiyle birlikte su giderinin yoğunlaştığı bazı noktalarda parkelerde çökmeler meydana gelmişti. Gülistan Mahallesi’nin Ustalı semtinde yaşanan çökmenin ardından olumsuzluk giderildi. Ayrıca yola akarak yolun çökmesine sebep olan giderler koruge borularla kanala bağlandı.

SAYACA’DA YOL ÇALIŞMALARI

Sayaca Mahallesi’nin Gebeşoğlu semtinde daralan yol genişletilerek zemini sağlamlaştırıldı. Ayrıca daha önce heyelan meydana gelen noktada yapılan tahkimat da Başkan Ulaş Tepe tarafından incelendi. Sahada gerçekleştirilen çalışmalardan memnun olan vatandaşlar Başkan Ulaş Tepe’ye teşekkür etti. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı