Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CEREN'E AĞLIYORUZ

CEREN

 

Önce Ordu Valiliği ve sonrasında Başsavcılığın açıklamalarıyla birlikte Ceren Özdemir’in vahşice katledilmesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

KATİL YAKALANDI

Ordu Valiliği katilin yakalandığını açıklayarak gözaltına alınan zanlının yapılan mülakatta suçunu itiraf ettiğini bildirdi. Ayrıca yakalanan Ö. A. isimli zanlının 1 Aralık 2019 tarihinde Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşıldı. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

 

BAŞSAVCILIKTAN CEREN AÇIKLAMASI!

“Şüpheli Ö. A.'ya, 2005 yılında işlemiş olduğu 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçu ve işlediği diğer suçlar nedeniyle toplam 23 yıl 79 ay 148 gün hapis cezası verilmiştir.” Diye açıklamada bulunan Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, “Cumhuriyet Başsavcılığımız'ca Ceren Özdemir'in öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak titizlikle devam edilmekte olup; gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verilecektir.” Dedi.

 

BARODAN SUÇ DUYURUSU
Ordu Barosu Başkanı Av Murat Poyraz, yaptığı açıklamada “Rahmetli Ceren Özdemir'in öldürülmesi ile ilgili sosyal medya paylaşımlarında şiddeti meşrulaştırıcı, mağdur ve müteveffayı suçlayıcı paylaşım yapanlara karşı yasal süreç başlatılarak suç duyurusunda bulunulmuştur.” Dedi.

 

KAN DONDURAN İFADE

Cani ifadesinde şu kelimeleri kullandı: “Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım gözlerimle. Ceren’e daha fazla darbe vuracaktım ama etrafta birileri vardır, diye korktum. Ceren’i farklı noktalarda öldürmek istedim. Ama birisinde yaşlı bir adam çıktı karşıma öldüremedim. Kız az daha beni fark ediyordu.”



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false