Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

COVİD-19’DAN DOLAYI BAŞLAYAMADI

COVİD-19’DAN DOLAYI BAŞLAYAMADI

 

2019-2020 sezonunda 22 Mart’ta başlaması gereken Ordu 2.Amatör Lig, tüm Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle başlayamadı.

Her sezon Mart veya Nisan ayında başlayan Ordu 2.Amatör Lig, bu sezon Covid-19 salgınına takıldı. 1.Amatör’de lig maçlarının sona ermesiyle birlikte Play-Off heyecanı beklenirken, gözlerin çevrildiği diğer taraf 2.Amatör Lig olmuştu. Grupların belirlendiği 2.Amatör Lig’de maçlar ise 22 Mart’ta başlayacaktı.

2 grupta toplam 17 takımın mücadelede edeceği ligde sezonu şampiyon olarak tamamlayan iki takım direkt bir üst lige çıkarken gruplarını 2. ve 3. sırada tamamlayan 4 takım Play-Off oynayacak. Play-Off sonrası birinci olan son takımda önümüzdeki sezon 1. Amatör Ligde mücadele edecek.

2.Amatörde gruplar şu şekilde oluştu:

A Grubu: Merkezspor, Çatalpınarspor, Fatsa Dumlupınarspor, Çınarlıkspor, Gürgentepespor, Saraycık Belediyespor, Ünye Kartalspor, Çaybaşı Belediyespor, Kabataş Gençlikspor

B Grubu: Gölköyspor, Ünye Futbol Kulübü, Rüsumat-4 Gençlikspor, Fevzi Çakmak Gençlerbirliği, 52 Yalıköyspor, İdmanyurduspor, Fatsaspor, İstanbul Boğazıspor.

İlk Hafta Fikstürü ise şu şekilde:

52 Yalıköyspor-Fatsa Spor

Rusumat-4-Ünye Futbol Kulübü

Çaybaşı Belediyespor-Merkezspor

Çatalpınarspor-Ünye Kartalspor

Saraycık Belspor-Dumlupınarspor

Çınarlıkspor-Gürgentepespor

F.Çakmakspor-Gölköyspor

İdmanyurdu-İstanbul Boğazıspor. SPOR52



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı