Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DİLARA, ÖDÜLÜNÜ ALDI

DİLARA, ÖDÜLÜNÜ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği iş birliğinde düzenlenen liseler arası deneme, hikâye ve şiir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen Liseliler Yazıyor “Hatırla ve Hayal Et” konulu Deneme, Hikaye ve Şiir yazma yarışmasının ödül töreni Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde, Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Dilara Akerik, (1071-2071) ''Hatırla Hayal Et'' sloganıyla Türkiye Geneli Liseliler Arası Deneme Yarışmasında Türkiye 2. olarak ödülünü Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un elinden aldı.

Ordu'nun Gürgentepe ilçesi Kaymakamı Nursel Özdemir, Türkiye 2. olan Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi öğrencisi Dilara Akerik'i makamında ağırlayarak ödüllendirdi. İlçesine böyle bir başarı getirdiği için Akerik'i tebrik eden Kaymakam Nursel Özdemir, "Öncelikle Gürgentepe gibi bir ilçemizde bu başarıyı elde etmesinde emeği olan Dilara Akerik'in ailesini, öğretmenlerini ve kendisini kutluyorum. Her başarı, bir mücadelenin sonucudur. Öğrencimize, bundan sonraki başarılarında yanında olacağımızı söylemek isteriz. İnşallah, ilçemiz birçok başarıların kazanıldığı yer olur" dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false