Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

GECE GÜNDÜZ TEMİZLENİYOR

GECE GÜNDÜZ TEMİZLENİYOR

 

 

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin çeşitli mahallerinde dezenfektanlı yıkama çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.  

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçenin dün gece Şerefiye, Hamlık, Kurtuluş, Fatih, Evkaf mahallelerinde sabahın ilk ışıklarına kadar dezenfektanlı yıkama çalışması yaparken gündüz ise  Mustafa Kemal Paşa, Dumlupınar, Yalıköy, Bolaman, Ilıca ve Dolunay mahallelerinde dezenfektanlı yıkama çalışmalarını akşam saatlerine kadar sürdürdü.

“Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yıkama çalışmalarının caddelerin yoğunluk  durumuna göre program dahilinde yapıldığını belirterek, “Korona virüse karşı alınan tedbirler çerçevesinde ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden şehrin dört bir yanını dezenfekte ederken, Fatsa Vefa Sosyal Destek Ekibi'miz de büyüklerimizin ihtiyaçları için canla başla çalışıyor.

Hemşerilerimizden ricamız hijyen konusunda kendilerinin de tedbirlerini alması ve bu konuda özen göstermesidir. Yürekten inanıyoruz, Birlikte Başaracağız. Lütfen Ev’de kalın” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false