Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

GELECEĞE IŞIK TUTACAK!

GELECEĞE IŞIK TUTACAK!

Akkuş’ta gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla inşa edilen gençlik merkezinde sona gelindi.

Akkuş’ta gençlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması amacıyla 1160 metre kare alana 3 kat olarak inşa edilen gençlik merkezi açılış için gün sayıyor. Hizmet alanı ve işlevi dolayısıyla Ordu’da 19 ilçedeki en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıyacak projede inşaat çalışmaları tamamlandı.

“GENÇLİĞE VE GELECEĞİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Akkuş Gençlik Merkezinde içerisinde müzik ve resim atölyesi, spor odası, el sanatları atölyesi, konferans salonu, derslikler gençler için has oda ve kütüphane gibi birçok sosyal donatılar yer alacak. İlçede, eğitime geleceğe ve gençliğe yönelik hizmetlere ve faaliyetlere önem verdiklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “1160 metre kare alana 3 kat olarak inşa edilen gençlik merkezinde müzik ve resim atölyesi, spor odası, el sanatları atölyesi, konferans salonu, derslikler gençler için has oda ve kütüphane gibi birçok sosyal donatılar yer alacak. Gençlik Merkezi gençlerimizin çeşitli kurslar ve eğitimler, spor faaliyetleri, sosyal faaliyetlerle bilimden sanata, sanattan kültüre ve spora kadar her alanda gelişimlerini desteklemiş olacağız. Yakın zamanda hizmete alacağımız projemiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ İÇİN 5 MİLYON ÖDENEK SAĞLANDI

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer Gençlik Merkezi’nin donatımı için gereken 5 milyon TL’lik ödeneğin sağlandığını belirterek, “Sayın Bakanımızın destekleriyle Akkuş Gençlik Merkezi’nin donatımı için ihtiyaç duyulan 5 milyon TL’lik ödenek sağlandı. Bu destekten dolayı Sayın Bakanımıza Akkuşlu hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlerimizin hizmetine sunulacak olan merkez için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı