Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GÜNÖREN’DE HALKLA BULUŞTU

GÜNÖREN’DE HALKLA BULUŞTU

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Günören Mahallesi’nde Halkla Buluşma Toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakam Niyazi Erten, Ocak Ayı “Vatandaşla Buluşma” toplantısını Altınordu Günören Mahallesi’nde gerçekleştirdi. 
Kaymakam Erten, mahalleli ile bir araya gelerek, vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve taleplerini dinlemek ve çözüm önerilerini yerinde değerlendirmek amacıyla halk toplantısında bir araya geldi. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledi ve taleplerinin çözüme kavuşturması için kurum amirlerine talimat verdi.

Akabinde; Ordu Valiliği ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından oluşturulan “Fındıkta Örnek Uygulama Timleri Sahada Projesi” kapsamında Altınordu Günören Mahallesi’nde bulunan bahçede yapılan çalışmaları inceledi. 

Proje kapsamında İlçe Müdürlüğümüzde oluşturulan timlere motorlu testere, akülü budama makası verilmiş olup ayrıca ilaçlama motoru ve çapa makinası teslim edilmiştir. Uygulama yapılan bahçede İlçe Müdürlüğümüzce teknik elemanlar tarafından bakım, besleme, budama, gübreleme, hastalık ve zararlılarla mücadele konularında eğitim çalışması yapılmış, bu işlemlerin oluşturulan timlerin gözetiminde yapılarak örnek bahçe oluşturulması sağlanmıştır. 
Kaymakam Erten, çalışmaları inceleyerek İlçe Müdürü Abdullah Öztürk'ten bilgi aldı, üreticilerimize ve bahçe sahiplerine bereketli ve bol kazanç dileğinde bulundu. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false