Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GÜREŞ VE JUDO’DA BÜYÜK BAŞARI

GÜREŞ VE JUDO’DA BÜYÜK BAŞARI

 

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü judo ve güreşte yeni bir başarıya imza attı.

Erzincan’da düzenlenen güreş müsabakalarında Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Büyükşehir Sporcuları judo branşında ise Karaman’da ki finallerde ilimizi temsil edecek.

 

GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDI

Türkiye Güreş Federasyonunun organize ettiği Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakaları sona erdi. Erzincan ilinde 419 sporcunun katılımı ile gerçekleşen mücadeleler sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübünün 6 sporcusu dereceye girerken Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Grup müsabakaları sonrasında 60 kg Furkan Ertürk Gümüş, 60 kg Bekir Usanç Bronz, 92 kg Cengizhan Gür bronz madalya kazanırken, 45 kg’da Ö. Faruk Ebrem beşinci, 48 kg’da Mert Sarı beşinci ve 65 kg Doğukan Kurugan onuncu oldu.

 

JUDODA TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLDULAR

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı Samsun ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızları Yarı Final Müsabakası’nda kızlarda ve erkeklerde takım halinde birinciliği elde etti.

Elde ettikleri derece ile 4-5 Nisan 2020 tarihlerinde Karaman ilinde düzenlenecek olan Anadolu Yıldızları Ligi Final Müsabakalarını gitmeye hak kazanan Büyükşehirin judo takımı şu isimlerden oluşuyor:

 

ERKEKLERDE

34 kg’da Mert TANAY ikinci

42 kg’da Arda AŞIK üçüncü

46 kg’da Galip YILMAZ birinci

50 kg’da Berkay BAŞAR ikinci

 

KIZLARDA

40 kg’da Esmanur DAMAR birinci

52 kg’da Dilan ÇELİK üçüncü

+63 kg’da Öykü GÜL üçüncü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler elde edilen başarılardan dolayı tüm sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri tebrik ederken finallerde başarı diledi. Başkan Güler sporun her branşına destek olduklarına vurgu yaparken, “Destek bizden, başarı onlardan. Büyükşehirspor Kulübü olarak çıktığımız her mücadelede dereceler alıyoruz. Alınan başarılar bizleri gururlandırıyor. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Haber Merkezi

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false