Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

GURURLU KUTLAMA!

GURURLU KUTLAMA!

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Kaymakam Avni Kula, “Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük  iradesini tüm dünyaya ilan ettiği ve İstiklal Mücadelemizin timsali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. Yıl Dönümü ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

İstiklâl Savaşımızın lideri, Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen ve dünyadaki yegâne çocuk bayramı olan bu bayram; aziz vatanımızı her alanda en ileriye taşımak için yılmadan, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmamıza ve kenetlenmemize vesiledir.

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, dünyanın bütün çocuklarına mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu