Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

HEM HAYIRLI OLSUN DEDİ, HEM DE UYARDI

HEM HAYIRLI OLSUN DEDİ, HEM DE UYARDI

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Fatsa Belediyespor'a başkan olarak getirilen Adem Bekar'a hem hayırlı olsun dileğinde bulundu, hem de bir kaç söz ile kendisini rencide etmeden tavsiyelerini sıraladı.

MHP Fatsa İlçe Başkanı Kaçak, çok samimi bir uslupla Fatsa Belediyespor Başkanı Adem Bekar'a tavsiyelerini şöyle sıraladı.

"Sosyal Medyadan yayın yapan haber sitelerinden gördüm. Fatsa Belediyesporumuzu sevdiğimiz bir kardeşimize teslim etmişler.

Sevgili Adem Bekar Beyefendiye çağrımdır; Kıymetli Başkanım, öncelikle konunun sizinle bir ilgisinin olmadığını ve şahsınızı kesinlikle rencide edebilecek bir durumumuzun olmadığını bilmenizi isterim, size hayırlı olsun. Ancak, ivedilikle devraldığınız Fatsa Belediyesporumuzun hesaplarını ortaya koyun. Kamuoyu ile paylaşın ki, ileride olabilecek olumsuz durumlar karşısında sorumluluğunuzun gereğini yerine getirmiş olun. Yok siz bunu yapmayıp, orayı talimatla yönetmeye kalkarsanız bu işin altında kalırsınız ve inanın bu vebal kolay ödenmez. Şimdilik sevdamız Fatsa Belediyespor'a zarar vermeme adına sabırla bekliyoruz." dedi.

"Birileri sessizliğimizi, susmalarımızı yanlış anlayıp yine sağda solda konuşuyorlarsa, biz konuştuğumuzda sokakta gezemezler" diyen MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, "Fatsa Belediyesporumuza Kemerspor 2003 maçında başarılar diliyorum.

Biz hesapsız tüm FATSA BELEDİYESPOR sevdalıları olarak, her türlü zorluklara karşı deplasmanlar dahil kendi imkanları ile bu takımın yanında duran, küçük hesaplarınıza karşı bu yoldan vazgeçmeyen o yürekli gönül adamları yani Taraftar grublarımızı sahiplenmeniz temennisi ile hayırlı olmasını diliyoruz. Sevdamız FATSA BELEDİYE SPORUMUZ'dur" diyerek sözlerini tamamladı. 

Haber:Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu