Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İLKÜVEZ ÇÖPÜ HAKETMİYOR!

İLKÜVEZ ÇÖPÜ HAKETMİYOR!

Çaybaşı İlçesi'ne bağlı İlküvez Beldesi yakınlarındaki Göksu Yaylası Sapakbaşı mevkisinde vatandaşlar tarafından düzenlenen çöp protestosuna Milletvekili Enginyurt da destek verdi.

Vatandaşların düzenlediği çöp protestosuna destek veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, çöp alanına giderek vatandaşlara bir konuşma yaparak sorunun çözümü için çalışacağını kaydetti.

 

“DAVANIZ DAVAMIZDIR”

İlküvez’de hak mücadelesi veren vatandaşlara seslenen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “10 günden bu tarafa sesinizi duyurmak için burada eksi derecede bir hak arayışı veriyorsunuz. Bir mücadele veriyorsunuz. Mücadeleniz mücadelemizdir, davanız davamızdır. Haklı olduğunuza olan inandığım için bugün yanınızdayız.” Diyerek yanlarında olduklarını belirtti.

“SİZİN SESİNİZ OLACAĞIM”

Seçimlerden önce söz verdiğini söyleyen Milletvekili Enginyurt, “Çünkü biz size İlküvez meydanında bir söz verdik ve dedik ki; Beni milletvekili seçerseniz ben Ankara’da sizin sesiniz, Türkiye’de sizin sesiniz olacağım. Hakkınızı ve hukukumuzu arayacağım, demiştim. O gün siz AK partili olmanıza rağmen sayın cumhurbaşkanımıza oyunuzu verdiniz ama milletvekili olarak beni seçtiniz. Allah hepinizden razı olsun.” Diyerek teşekkür etti.

“MÜCADELE VERİYORUZ”

Milletvekili seçildikten sonra hiç tatil yapmadan mücadele verdiklerini hatırlatan Milletvekili Enginyurt, “Bu karşılığı ödemek için 17 aydır hep sizin adınıza mücadele ettim. 2 yıl boyunca fındıkla ilgili mücadele ettik. Hamdolsun bugün fındık 20 lira. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. 2/B arazi sorunu ile ilgili ilgileniyoruz. Mücadele veriyoruz. Arıcılık, hayvancılık, çiftçilikle ilgili bütün dertleriniz ile ilgili sizin adınıza konuşuyoruz.” Dedi.

“DAHA ÖNCEDEN SÖYLEDİM”

Daha önceden de çöplük olacağını söylediğini belirten Milletvekili Enginyurt, “2014 yılında İlküvez Meydanı’nda dedim ki; belediye başkan adayı olarak bunları seçmeyin. Seçerseniz ilküvez’i çöplük yapacak, dedim. Hatta birisi bağırdı, yalan konuşuyorsun diye. O gün ben size burayı çöplük yapacaklar, dedim.” Dedi.

“HERGÜN ZARAR VERİYOR”

Milletvekili Enginyurt, çöpün hergün zarar verdiğine değinerek, “Burası çöplük olacak yer değil. Burası turizm merkezi olmalı, burası çiftçiliğin ve hayvancılığın merkezi olmalı, dedim ama oldu. Olana çare yok. Çöplük her geçen gün zarar veriyor. Öyleyse bu zararın düzeltilmesi lazım. Bu zararın telafi edilmesi lazım.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı