Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İLKÜVEZ DE DEZENFEKTE OLDU

İLKÜVEZ DE DEZENFEKTE OLDU

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İlküvez’de çöp ayrıştırma tesisi çevresinde vatandaşların sağlığını düşünerek yüksek salgın riski oluşturduğu gerekçesiyle dezenfekte çalışması yaptı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bugün olağanüstü bir görüntü çizen, COVID-19 virüsü tehlikesine karşı da vatandaşların  hem sağlıklı olmalarını hem de  yaşam alanlarını  COVID-19  virüs  tehdidinden koruma ve  şehrimizde  yayılmasını,  sağlığımız  açısından  bir tehdit oluşturmasını  önlemek  amacıyla,  güzel Ordu’muzun  her köşesine ulaşıp, önleyici ve bertaraf  edici tedbirler almaya devam ediyor.

 

EYLEM ÇADIRLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Kamu Sağlığı ve Güvenliğini “Salgın” açısından yüksek risk teşkil eden, Ordu Büyükşehir  Belediyesi  Çaybaşı / İlküvez Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi çevresinde, vatandaşların sağlığını korumak adına, 23.03.2020 tarihli Çaybaşı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ve  Büyükşehir Belediyeler Kanununun  7. Maddesi, N ve V   fıkralarına istinaden, olağanüstü koşullarda oluşan yüksek risk ve salgını  bertaraf etmek için, Ordu Büyükşehir Belediyesi ilgili ekiplerince  dezenfekte çalışmaları yapıldı.

 

 İLKÜVEZLİLERE TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını koruması amacıyla yaptıkları çalışmalarda; gösterdikleri incelik, anlayış ve yardımlarından dolayı Çaybaşı / İlküvezli  vatandaşlara da, yapılan çalışmada hassas bir şekilde hareket ederek dezenfekte ekiplerine destek olan, toplumsal barışın ve güvenin temsilcisi kolluk kuvvetlerine de, Ordu’yu ve kamu sağlığını en titiz şekilde düşünme çabası gösteren devlet adamı kişiliği ile örnek teşkil eden,  Ordu Valisi Seddar Yavuz’a da ayrıca teşekkürler etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false