Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KENDİ EVİNDE NET GALİBİYET

KENDİ EVİNDE NET GALİBİYET

 

TVF Erkekler 1. Lig B Gurubunda 2. yarının 7. hafta karşılaşmaları kapsamında Niksar Belediye Spor'u konuk eden Ordu Temsilcisi Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ordu temsilcisi Akkuş Belediyespor, kendi evinde oynanan zorlu karşılaşmada Niksar Belediye Spor karşısında 3-1 öne geçti.

Yeşil-beyazlı ekip 16 Şubat'ta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor deplasmanında ter dökecek.

"ZORLU BİR MAÇI GERİDE BIRAKTIK"

Maç sonu Akkuş Belediyespor yönetimi ve sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı İsa Demirci: " Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B grubunda ilimizi temsil eden takımımız kendi evinde zorlu bir maçı galibiyetle tamamladı. Salonumuzu doldurarak takımına her seferinde sahip çıkan hemşerilerimi bu özverili davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımız dün olduğu gibi bugünde 7. adam olarak sahada yerini aldı. Zorlu ve bir o kadarda keyifli bir müsabakayı 3-1 tamamlayarak galibiyet meşalesini yakan Belediyespor kulüp yönetimi ve sporcularımızın her zaman yanlarındayız."

"SAHADA TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ HİSSETTİK"

Niksar galibiyetinin ardından bir açıklama yapan Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil ise: "Taraftarımız önünde 3 puan alarak, zorlu bir maçı daha geride bıraktık. Her zaman olduğu gibi bugünde bizleri sahada yalnız bırakmayan, Belediye Başkanımız İsa Demirci, protokol üyelerimiz ve   taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Mücadeleyi,  Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, Daire Amirleri ve çok sayıda taraftar heyecanla takip etti.

Akkuş Belediyespor ile Niksar Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın set sayıları 25-20, 29-31, 25-23, 25-23 yeşil-beyazlı ekibin üstünlüğüyle sona erdi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli