Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

KENDİNDEN ÖNCE HİZMET!

KENDİNDEN ÖNCE HİZMET!

Ordu Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “Şelaleler Şehri Ordu’dan bir kez daha merhaba. Umut olmaya çalıştığımız projeler ile zaman hızla akıp geçerken ülke olarak da yoğun bir haftayı geride bıraktık. Dönemimizin son 2 ayı içindeyiz. Bu süreçte UR 2430. Bölge tarafından yapılması istenen projeleri tamamlamaya gayret gösterdik” dedi. 

Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Yılmaz, “Geçtiğimiz hafta proje çalışmalarımıza devam ettik; Öğretmenlerle buluşuyoruz komitesi kapsamında MEB Damla Dindoruk Sanat Merkezi resim öğretmenlerine temel resim malzemeleri için sponsor olduk. Genç öğretmenlerimize çalışma hayatlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “Gelirleri “Rotary Vakfı Bursları” mıza aktarılacak ve dönemimiz için çok anlamlı olan “Cumhuriyetin 100 Türk Kadını” projemize destekleriniz için UR.2430 Bölge2 kulüplerimize çok teşekkür ederim. Projemizin 1.baskısını sizlerle birlikte tamamladık.”

Başkan Yılmaz, “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929 tarihinde Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiş ve bu tarihten itibaren 23 Nisan yurt sathında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara güveninin göstergesidir. Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek liderdir.” 

Yılmaz, “Geçtiğimiz hafta GDB Rtn. Mustafa Kuralay’ın eşi Banu Kuralay anjiyo olmuştur. Şu anda sağlık durumu oldukça iyidir. Tekrar Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Yılmaz, “UR 2430 Bölge 2023-2024 Dönemi Bölge Konferansı 2-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü organizasyonunda Haydarpaşa Palace Alanya’da yapılacaktır. 

Çocuk İhmal ve İstismarı Eğitim Komitesi projeleri kapsamında Klinik Psikolog Esin Aytülün dostumuzla birlikte “Çocuk İstismarı” konusunda farkındalık videosu çekip sosyal medya hesaplarımızda paylaştık. Değerli Esin dostuma verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 

Rotary’nin temel ilkesi kendinden önce hizmettir. Bizler de 100. Yıl Başkanları olarak Guvernörümüz Teoman & Merve Kaynar’ın liderliğinde hizmetlerimiz ile farklılık oluşturmayı sürdüreceğiz. Dünyaya umut olmaya devam edelim” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 



  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.8 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli