Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KOLTUĞUNU DEVRETTİ!

KOLTUĞUNU DEVRETTİ!

KOLTUĞUNU DEVRETTİ!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Bora Emir Ateşli’ye devretti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Bora Emir Ateşli’ye devreden Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, “Bu makamların gerçek sahipleri olduklarında başarılarıyla hem şehrimize hem de ülkemize büyük hizmetler etmesini temenni ediyorum” dedi. 

“23 Nisan’da koltuk Bora Emir Ateşli başkanımın” diyen Başkan Albayrak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğumu devrettiğim Bora Emir Ateşli kardeşimin nezdinde geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyor, bu makamların gerçek sahipleri olduklarında başarılarıyla hem şehrimize hem de ülkemize büyük hizmetler etmesini temenni ediyorum.

Bu güzel program ile bir araya gelmemize vesile olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çulfaz, Atatürk Ortaokulu Müdürümüz Sayın Murat Bahtiyar’a ve İngilizce Öğretmenimiz Sayın Emine Şahin’e teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu