Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MÜDÜRE ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

MÜDÜRE ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

 

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okulöncesi eğitimde önemli bir yeri olan "Aile Katılımı Etkinliği" münasebetiyle ve "Meslek Tanıtımı" kapsamında, Altınordu Faruk Furtun Anaokulu öğretmen ve öğrenci ve velilerini makamında misafir etti.

Altınordu Faruk Furtun Anaokulu Müdürü Nuray Der, öğretmen Ayten Okur ve öğrenci velileri ile beraberindeki 21 öğrenciyi kabul eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmen ve öğrenci ve velilerle bir süre sohbet etti.

Altınordu Faruk Furtun Anaokulu öğrencileri ziyaret kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ın geçtiğimiz hafta kutlanan 24 Kasım "Öğretmenler Günü"nü de kutladı. Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğrencilerle makamında ayrı ayrı ilgilenirken, ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

Öğrencilerin, İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün görevleri ve öğretmenlik mesleği ile diğer merak ettikleri konularda sorularını cevaplayan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğrencilere ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim ederken, öğretmenlere de kitap hediye etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı