Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu ve Gülyalı Muhtarları ile kahvaltı programı düzenledi.
Çok sayıda katılımın olduğu programda Enginyurt, "Altınordu'da; Altınordu ve Gülyalı Muhtarlarımızla sabah kahvaltısında buluştuk. Sohbet ettik, sorunlarını dinledik, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunduk. Güzel memleketimiz Ordu'ya hizmet için birlikte mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

 

“ORDU’NUN HAK VE HUKUKUNU KORUYACAĞIZ”

Milletvekili Enginyurt yaptığı konuşmasında, “24 Haziran seçimlerinde mahallelerimizde, köylerimizde size bir söz verdik. Dedik ki: Eğer seçilirsek Ordu’nun sesi olacağız. Ordu’nun hak ve hukukunu koruyacağız. Ordu’nun Türkiye’nin meseleleriyle gece gündüz demeden gayret gösterdik. Daha güzel daha kalkınmış bir ordu istiyoruz. Bu yüzden de mücadelemize devam ediyoruz. Bu mücadelemizde siz muhtarlar köşe taşımızsınız. Muhtarlar her şeyi en iyi şekilde bilmesi gereken ve halkı en iyi tanıması gereken kişilerdir. Muhtarlık öyle kolay kazanılacak bir iş değil, yürek istiyor, cesaret istiyor, sevgi istiyor. Dolayısıyla bunların hepsi sizde var.” Dedi.

 

“ANKARA’DA SESİNİZ OLMAK İSTİYORUZ”

Vatandaşların sesi olduklarını belirten Milletvekili Enginyurt, “Biz de sizlerin Ankara’da sesiniz olmak istiyoruz. Ne zaman hangi konuda bir talebiniz olsa gücümüz yettiğince yapmaya çalışıyoruz. Şundan emin olun ki yapmadığımız hiçbir şey yok. Yapmak isteyip gücümüzün yetmediği vardır. Bu da neden: Her ne kadar birileri bizi iktidar ortağı gibi görse de biz iktidar ortağı değiliz. Cumhur ittifakının paydaşıyız.” Diyerek taleplere cevap vermeye çalıştıklarını açıkladı.

 

FINDIK ÜRETİCİSİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Fındık konusunda yaptıkları çalışmalara da değinen Enginyurt, Fındık mücadelesini devam ettirdiklerini ve bu sayede fındık üreticisinin yüzünün güldüğünü açıkladı. Çiftçilerin 2/B arazileri konusunda da gerekli desteği verdiklerini ve çiftçilerin sorunlarını çözmeye gayret ettiklerini belirtti.

 

ÇİFTÇİLERİN BORÇLARI BİR YIL ERTELENSİN

Ordu ile ilgili arıcıların ve çiftçilerin büyük sıkıntılarının olduğunu söyleyen Milletvekili Enginyurt, bankalara ve tarım kredi kooperatiflerine borcu olan çiftçilerin borçlarının bir yıl ertelenmesini istediklerini de kaydetti. Enginyurt, Arıcıların borçtan dolayı haciz faciasıyla karşı karşıya kaldığını ve bunu da sürekli dile getirdiklerini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı