Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ?

?NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ?

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet mahallesinde çıkan ev yangını sonrasında mağdur aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan Hasan Bahar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Engin Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak ailemizin yanındayız. Belediye olarak aileye ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Engin Tekintaş “Bizleri çok üzen bu yangını duyduğumuz andan itibaren ailemizin yanında olduk ve acılarını hafifletmek için belediyemizin imkânları doğrultusunda çalışma yapmaya başladık. İnsanın evini, yuvasını kaybetmesi kadar kötü bir şey yok. Ancak bizleri teselli eden ailemizin bu yangından zarar görmemesidir. Çok şükür hepsinin sağlık durumu iyi. Bu elim yangını sadece maddi kayıplarla atlamış olmaları bizleri biraz olsun ferahlatmıştır. Ailemizin, bu kötü anıyı unutmaları için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Ben tHasan Bahar kardeşime ve ailesine geçmiş olsun diyorum. "şeklinde konuştu.HABER?MERKEZİ



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false