Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

NE OLUYOR BİZE?

NE OLUYOR BİZE?

 

İntihar vakalarında başı çeken iller arasında bulunan Ordu’da bir günde 2 intihar vakası gerçekleşirken bir kişide ırmak kenarındaki bahçesinde ölü bulundu.

 

ALTINORDU’DA İNTİHAR VAKASI

Altınordu Terzili TOKİ mevkiinde bir kişi intihar etti. İntihar eden kişinin emekli infaz koruma memuru İlyas Türkmen'in oğlu Sezer Türkmen olduğu öğrenildi. Sezer Türkmen’in nişanlısından ayrıldığı ve girdiği bunalım sonrasında beylik tabancasıyla hayatına son verdiği bilgisine ulaşıldı.

 

FATSA’DA KENDİNİ VURDU

Fatsa Dolunay Mahallesi’nde T.Y. isimli şahıs kendini vurarak yaşamına son verdi.
Emniyet güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

Saraycık Mahallesi’nde Abdullah Güney (78) ırmak kenarındaki bahçesinde ölü bulundu.
Ünye’den köye gittikten sonra bahçesinde çalışmaya başlayan Abdullah Güney Saat 14:00 sularında eşi Hamide Güney kendisini aradığında namaz kılacağını söylemesi üzerine eşi eve gelmesini söyledi. O saatten sonra eşinden haber alamayan Hamide Güney’in yardım istediği mahalleliler gece saat 01:00 sularında 5 çocuk babası Abdullah Güney’in cesedini ırmak kenarındaki bahçesinde secde eder vaziyette buldu. Olay yerine gelen jandarma ve savcının incelemesinin ardından Güney’in cesedi otopsi için Ordu’ya gönderildi.
Güney’in eşine telefonda söylediği gibi namaz kılmak için su ısıttığı ama kullanamadan hayatını kaybettiği öğrenildi. Haber Merkezi

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı