Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ODÜ?DE İKİ SERGİ BİRDEN AÇILDI

ODÜ?DE İKİ SERGİ BİRDEN AÇILDI

Ordu Üniversitesinde “Prof. Dr. Mürşide İçmeli’ye Saygı 1. Özgün Baskı Atölye Sergisi” ve “Ordu Üniversitesi Çini Yorumlar Sergisi’nin” açılışı gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Fikri Balta, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadık Kılıç, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı bölümü Özgün Baskı Atölye ve Türk Grafik Tasarım Tarihi dersleri kapsamında oluşturulan ve bölümün yüksek lisans, 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile Resim bölümü 3. sınıf öğrencilerinin çalışmalarının bulunduğu “1. Özgün Baskı Atölye Sergisi”nde çeşitli tekniklerle yapılmış 73 eser yer aldı. Grafik Tasarımı bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen “Ordu Üniversitesi Çini Yorumlar Sergisi”nde ise Üniversitemizin yeni logosu üzerinden çini yorumların bulunduğu 24 eser sergilendi. 

Rektör Vekili Prof. Dr. Fikri Balta, birbirinden farklı çalışmaların ve Ordu Üniversitesinin yeni kurumsal logosunun çini yorumlarının yer aldığı serginin gerçekleştirilmesinde emeği geçen akademik personel ve öğrencilere teşekkür etti.   

   Haber: Furkan Tomakin



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false