Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLER KODLAMA ÖĞRENİYOR

ÖĞRENCİLER KODLAMA ÖĞRENİYOR

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Eğitim öğretim faaliyetleri ve projeler konusunda da istişarelerde bulundu.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum ziyaretlerine Fatsa'da devam eden Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ile birlikte Fatsa Bilim Sanat Merkezi'nde kurulan "Yazılım ve Tasarım Atölyesi"nde yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokol kapsamında Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi'nde E&K Arge Mühendislik Ltd.Şti. firması tarafından kurulan "Yazılım ve Tasarım Atölyesi"nde firma yetkililerince verilen "StemKodLab Kodlama Eğitim Seti ile Uygulamalı Kodlama Eğitici Eğitimi" programında öğretmenlerle biraraya gelen Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılan faaliyetleri yerinde gördü.

16-17 Aralık 2019 tarihleri arasında Fatsa Bilim ve Sanat Merkezi'nde kurulan atölye sayesinde öğrenciler bilgisayar ortamındaki yazmış oldukları kodları gerçek ortamda uygulamalı olarak nasıl çalıştığını görerek geri dönüt alacaklar ve hatalarını görerek düzeltme imkânı sağlayacaklardır. Atölyede uygulama eğitim materyallerinde bir proje gerçekleştirerek bu projeye yapay zeka algoritmaları entegre edebilecekler ve kodlayabileceklerdir. Haber: Cemil ORDU

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı