Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ÖĞRETMENLER MEST ETTİ

ÖĞRETMENLER MEST ETTİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, eşi Fatma Baş ile birlikte öğretmenlerimizin seslendirdiği "Öğretmenin Dilinden Şiir Dinletisi" programına katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Ordu İl Millî Eğitim Müdürüm Kutlu Tekin Baş, eşi Fatma Baş, Ordu PTT Başmüdürü Şinasi Duman, Ordu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri ile öğretmenler ve davetliler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda eğitimde sanatın önemine dikkat çekmek, estetik duyguların gelişmesine katkı sunmak, eğitim yöneticilerinin ve öğretmenlerinin bir bütün olarak sanatsal faaliyetlerde yer almasını sağlamak amacıyla düzenlenen programda 15 öğretmen 14 eser seslendirdi. Türk Edebiyatının seçkin şiirlerinin okunduğu programda sunuculuğu öğretmen Erol Akkuş yaparken, müzik öğretmenlerinden gitarda ve vokalde Nihat Yıldırım, bağlamada Mustafa Veyisoğlu, kemanda Saadettin Mercan, klavyede Yiğit Güç ve ritim sazda Gökhan Akkaya şiir okuyan öğretmenlere eşlik etti.

Program sonunda, Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve protokol üyeleri "Öğretmenin Dilinden Şiir Dinletisi"nde görev alan sunucu ve öğretmenlere günün anısına plaket takdim etti. 

Haber: 

Furkan TOMAKİN



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı