Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

ORDU SANDIK BAŞINDA!

ORDU SANDIK BAŞINDA!

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gitti. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, milyonlarca seçmen oy kullandı.

31 Mart 2024 Pazar günü binlerce seçmen sandık başına giderek Ordu’da ki yerel yönetimini seçti. 

İlimizde de oy verme işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlanırken, ilimizin milletvekilleri, belediye başkan adayları ve protokolü oy verecekleri okullara giderek oylarını kullandı. 

BAŞKAN DR. MEHMET HİLMİ GÜLER OYUNU KULLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, oyunu Altınordu İsmet Paşa İlkokulu’nda kullandı. 

Güler, “Milletimiz, devletimiz ve Ordumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı. Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Güler, kabine geçerek 1476 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Güler, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni yüzyılın mahalli idareler seçimlerinin ilkinin gerçekleştirildiğini belirterek, “Milletimiz, devletimiz ve Ordumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AŞKIN TÖREN OYUNU KULLANDI

Altınordu Belediye Başkanı ve AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, oyunu Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nda kullandı.

İBRAHİM UFUK KAYNAK OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Taşbaşı Sanat Alanı Eski Kilise Binası’nda oyunu kullandı.

SELMAN ALTAŞ OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu Fen Lisesinde oy verme işlemini gerçekleştirdi.

İBRAHİM ETEM KİBAR OYUNU KULLANDI

Fatsa Belediye Başkanı ve AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, eşi ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullandı.

İSA DEMİRCİ OYUNU KULLANDI

Akkuş Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için ailemle birlikte Bismillah diyerek oyumuzu kullandık. Seçimin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İZZET GÜNDOAĞAR OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Aybastı Belediye Başkan Adayı İzzet Gündoğar, “Biz görevimizi yaptık oyumuzu kullandık. Yoğun çalışmalarımızın ardından sandık başına gelerek oyumuzu kullandık ve demokrasimize katkı sağladık.”

YENER YALÇINKAYA OYUNU KULLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Gürgentepe Belediye Başkan Adayı Yener Yalçınkaya, “Yapılan yerel seçimlerin başta Gürgentepe’mize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hemsehrilerimize selamlar ve saygılar sunuyorum.”

YUSUF YALÇUVA OYUNU KULLANDI

Kumru Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Yalçuva, “Kumru’muzu güzel yarınlara taşımak için oyumuzu kullandık. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun.”

MEDET SİPAHİ OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülyalı Belediye Başkan adayı Medet Sipahi, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için oyumuzu kullandık. Gülyalı halkının iradesi, bizim için kutsal bir değerdir. Seçim sürecinde Gülyalı’mızın her köşesinde vatandaşlarımızla buluştuk, projelerimizi, vaatlerimizi titizlikle aktardık. Gülyalı için hayırlı olmasını diliyorum.”

CEMAL ENGİNYURT OYUNU KULLANDI

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve 28. Dönem İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, oyunu kullandı.

SEYİT TORUN OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, oyunu kullandı.

MUSTAFA ADIGÜZEL OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, oyunu kullandı.

ZEKAİ SANA OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana, oyunu kullandı.

ULAŞ TEPE OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Akyazı Çamsan İlkokulu’nda oyunu kullandı.

UĞUR CÖRÜT OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülyalı Belediye Başkan Adayı Uğur Cörüt, “Bismillah diyerek vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin güzel ilçemiz Gülyalı’mız başta olmak üzere, vatanımız ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

MELİKŞAH MURAT GENÇ OYUNU KULLANDI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, oyunu kullandı.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 

 



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı