Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ORDUSPOR’DAN SESSİZ TRANSFER!

ORDUSPOR’DAN SESSİZ TRANSFER!

Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele eden Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Yeni Orduspor’un genç oyuncusu Yurdaşan Tut’u sessiz sedasız transfer ederken Tut, Demirspor maçında kadroda yer almıştı.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Demirspor’u farklı yenerek hem galibiyet serisini devam ettiren hem de gol yememe serisini sürdüren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, karşılaşma öncesinde sessiz sedasız bir transfer gerçekleştirdi. Mor-Beyazlı ekip, Yeni Orduspor’dan Yurdaşan Tut’u transfer etti.

Bu sezonun devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde yeni transferler Oğuzhan Şahan, Asil Aksu ve Yasin Karagöz Demirspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkarken, sessiz sedasız şekilde transfer edilen Yurdaşan Tut ise yedek kulübesinde yer almıştı.

YURDAŞAN TUT KİMDİR ?

Futbola Orduspor altyapısında başlayan 2002 doğumlu Yurdaşan Tut, altyapıda birçok kategoride forma giymişti. 2017-2018 sezonun devre arasında Yeni Orduspor altyapısına geçiş yapan genç oyuncu, 1 sezon boyunda Yeni Orduspor altyapısında şans bulmaya çalışmıştı. 17 yaşındaki Yurdaşan Tut, Yeni Orduspor altyapısında şampiyonluk yaşamıştı. Genç oyuncu sezonun ikinci yarısında Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde forma giyecek. SPOR52



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli