Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OYNANAN PLANLARI İFŞA ETTİ!

OYNANAN PLANLARI İFŞA ETTİ!

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Akit TV’de yayınlanan Ankara Kulisi’nde kendisine oynanan planları ifşa etti.

Sami Dadağlıoğlu’nun sunduğu Akit Medya Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı’nın soru ve yorumlarıyla katıldığı Ankara Kulisi’ne bu hafta; MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt konuk oldu.

DERNEK YÖNETİMİ DAVET ETTİ

Almanya’da Ordu Korganlılar Derneği’nin Hamsi Şenliğine dernek yönetiminin davet ettiğini söyleyen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Ordu Korganlılar Derneği’nin hamsi şenliğine dernek yönetimi davet etti. Cumhur ittifakını, Cumhurbaşkanına saldırıları ve Suriye politikasına anlatıyoruz. Kürsüye çıkan arkadaş siyaset yapma diye bağırarak kürsüye geldi. Kürsüye çıktığıma göre siyaset yapmak için geldim. Bu mikrofonu alacak adam daha anasından doğmadı dedim. Salonda büyük bir infial oluştu.” Diyerek olayı açıkladı.

TEZGAH OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENDİK

Olayın kendisine düzenlenen bir tezgah olduğunu vurgulayan Milletvekili Enginyurt, “Bunun bir tezgah olduğunu sonrasında öğrendik. Orada yarım saat oturduk ve hamsi yiyerek sohbetimizi yaptık. Bizim hemşerilerimizle bir problemimiz yok. Cumhur ittifakına kim ve nefretle bakan herkes de problemim var. Mücadele etmekle de hiç imtina etmem ve her yerde lafımı söylemekten esirgemem. Burada salonda tamamına yakını Cumhur İttifakı'nı destekleyen insanlar mikrofonu almaya çalışan insana karşı çok tepki gösterdiler.” Diyerek o insana salondan tepki geldiğini açıkladı.

BİZİM İŞİMİZ SİYASET!

Türkiye’deki bütün derneklere de seslenen Milletvekili Enginyurt, “Bu vesileyle bütün Türkiye'deki dernekleri buradan sesleniyorum; bundan sonra bir siyasetçiyi toplantıya davet ediyorlarsa ve siyaseti yapma diyeceklerse siyasetçiyi davet etmesinler. Biz türkücü ya da şarkıcı değiliz. Bizim işimiz siyaset! Biz milletvekiliyiz, yaptığımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. İnançlarımızı anlatacağız, fikirlerimizi anlatacağız. Türk töresinde anlayışında misafire saygısızlık, edepsizlik yapamazsın. İslam ahlakıyla Türk töresi ile ilişkisi olamaz.” Diyerek tepkisini dile getirdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false