Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖZEL VE DEĞERLİ KILACAK!

ÖZEL VE DEĞERLİ KILACAK!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Perşembe Belediye Başkan Adayı Cihat Albayrak, ziyaretlerini sürdürüyor.


Perşembe’nin her bir mahalle ve sokağını karış karış gezen Perşembe Belediye Başkan Adayı Cihat Albayrak, hemşehrileri ile bir araya geliyor, onların hal ve hatırlarını soruyor.

“BİZ HAZIRIZ, ORDU’MUZU HER ALANDA ÖZEL VE DEĞERLİ KILACAĞIZ İNŞALLAH”

Cihat Albayrak, “Şehrimizi Türkiye Yüzyılında yüceltecek kadrolarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Rabbim işlerimizde, sofralarımızda bereketi eksik etmesin. Tüm ilçe belediye başkan adaylarımızla ve Sayın Bakanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Biz kararlıyız Ordu sen de kararlıysan 31 Mart’ta hizmet ve millet odaklı çalışmalara yıllarca imza atan kadrolara desteğini esirgeme. Rabbim bizlere sizlere mahcup etmesin inşallah.”

“İLÇEMİZİN DEĞERİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Mersin Mahallesini de ziyaret eden Albayrak, “Mersin mahallemizde hemşehrilerimizle, komşularımızla bir araya geldik. Derdimiz Perşembe’mize hizmet etmek, geçmiş deneyimlerimizle, tecrübelerimizle Perşembe’mizi Türkiye Yüzyılı’nın marka ilçeleri arasına taşımak. İnşallah yapacağımız turizm, tarih, tarım, sanayi ve diğer tüm ortak alanlarda yatırımlarla, projelerle ilçemizin değerini arttıracağız” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı