Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

"POŞETSİZ ÇÖPLERİ ALMAYACAĞIZ"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde görev yapan personellerle bir araya geldi.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Başkan Tekintaş, burada yaptığı konuşmada temizlik personellerinin vatandaşların poşetsiz çöp bırakmalarından dolayı elleriyle çöp topladığını bu nedenle üzüntü duyduğunu söyledi.

 

"YAPTIĞINIZ İŞ EN ONURLU 

MESLEKLERDEN BİR TANESİDİR"

Başkan Tekintaş, yapılacak yeni bir düzenleme ile artık poşetsiz çöp bırakan esnaf ve vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldıktan sonra cezai işlem uygulanacağını belirtirken, "Yaptığınız iş en onurlu mesleklerden bir tanesidir. Bu meslek tüm dünyada insanların sağlığını, çevresini koruyan, şehri tanıtan bir meslektir. Yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere gerçekleştirilen bu toplantıları önemsiyoruz. İşin en zorunu sizler yapıyorsunuz bunun farkındayız" dedi.

 

" HEPİMİZİN ONUR KAYNAĞIDIR"

 "Çöpün asla yere dökülmemesini sağlayacak bir sistem bulacağız" diyen Başkan Engin Tekintaş, "Poşetsiz yere bırakılan çöpleri artık almayacağız. ikinci gün gideceğiz ve o çöpü oraya bırakanı iş hanı yönetimleriyle tespit edeceğiz. Tespit edilen iş yerine cezai işlem uygulanacak. Tekrarlandığı zaman o iş yerinden asla çöp almayacağız. Bu durumdan rahatsız oluyoruz. Arkadaşlarımız elleriyle çöp toplamak zorunda kalıyorlar. Bu şehrin bu kadar temiz tutulması bu kadar dış dünyadan bakıldığı zaman gelen misafirlerimiz tarafından temiz olduğu ifade edilmesi hepimizin onur kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

 

"YER ALTI 

KONTEYNERLERİ İLE BU İŞİ ÇOK RAHAT HALE GETİRECEĞİZ"

Altınordu Belediyesi olarak gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Tekintaş, "Sizler gece gündüz demeden çalışıyorsunuz bunun farkındayız. Bu sistemi çok ciddi bir şekilde düzenlediğimizi düşünüyorum. İlk günden bu güne gelindiğinde sizlerin bu başarısıyla artı değer kazanıyoruz. Bizim için temizlik son derece önemlidir. Çok titiz davranmanızı istiyoruz. Başka formüller bulacağız. Yer altı konteynerleri ile bu işi çok rahat hale getireceğiz. Sokaktaki süpürge ile çalışan arkadaşlarımızın sayısını çok artırmayacağız. Onların işini rahatlatacağız ve en önemlisi asfalt çalışmalarımızla temizliği kolaylaştırıyoruz. Parkeler arasından kum ve çöp temizleme işini ortadan kaldırıyoruz. Emeğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu şehri birlikte yönettiğimizi hatırlatıyoruz. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.    HÜRSES



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false