Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

SAĞLIKLI YAŞAMIN KEYFİNİ SÜRDÜLER!

SAĞLIKLI YAŞAMIN KEYFİNİ SÜRDÜLER!

SAĞLIKLI YAŞAMIN KEYFİNİ SÜRDÜLER!

 

Yeşilay tarafından Türkiye genelinde 11. si düzenlenen Sporun ve sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve bağımlılığın zararlarına dikkat çekilmesi amacıyla 5 Mayıs 2024 Pazar günü ‘Sağlıklı Yaşamın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganıyla 11. Yeşilay Bisiklet Turu etkinliği Ordu’da gerçekleştirildi. 

Spor bilincini teşvik etmek, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamanın önemine dikkat çekmek amacıyla Yeşilay tarafından organize edilen 11. Geleneksel Bisiklet Turu Ordu dahil 81 il ile KKTC’de eş zamanlı olarak Bisiklet Turu etkinliği yapıldı. 

5 Mayıs 2024 Pazar günü düzenlenen etkinlik Atatürk Anıtı önünde saat 10:00’da Yeşilay Ordu Yönetimi organizesinde toplanan bisiklet severler etkinlikle ilgili bilgilerin verilmesinden sonra saat 10:30’da anıt önünde verilen startla birlikte konvoyu sevk ve idare edecek liderlerle birlikte hareket edildi. 

Tören alanından başlayan ve Soya Yağ fabrikasına varış ve dönüş şeklinde icra edildi. Yaklaşık 7 kilometre bisiklet süren katılımcılar Atatürk anıtı alanına geri döndüler.

Burada Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara meyve suyu ve kek ikramı yapıldı. Anı ölümsüzleştirmek için yapılan fotoğraf çekimlerinden sonra etkinlik sona erdi.

Ordu Yeşilay Derneğinden yapılan açıklamada, “Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Ordu Valimiz Sayın Muammer Erol Bey'de bizzat bisikleti ile etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırdı. Büyükşehir Belediye başkan Vekilimiz Celal Tezcan Bey'de etkinliğimize katılan arasındaki yerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Müdürümüz Onur Bekyürek de etkinliğe katılan arasındaydı. Ayrıca Yeşilay Ordu Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Ordu'da faaliyet gösteren bisiklet severlerin kurduğu dernekler de faaliyete destek verdiler. Katılımcılarımıza ve bize desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara Ordu Yeşilay Derneği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli