Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

SANATI AŞILIYOR!

SANATI AŞILIYOR!

SANATI AŞILIYOR!

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sanatın farklı dallarında yetenekli bireylerle dolan konservatuvarımız tiyatro, resim, gitar, bağlama, keman alanlarında zenginleştiren kurslar sunmaya devam etmektedir” dedi. 

“Şehrimizin Değerli Sanatseverleri” diye seslenen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sanat, toplumumuzun ruhunu besleyen, kalplerimizi coşturan ve hayatımıza anlam katan muazzam bir güçtür. Fatsa Belediye Konservatuvarımız bu gücü keşfetmeniz, deneyimlemeniz ve geliştirmeniz için kapılarını aralamaktadır.

Sanatın farklı dallarında yetenekli bireylerle dolan konservatuvarımız tiyatro, resim, gitar, bağlama, keman alanlarında zenginleştiren kurslar sunmaya devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana binlerce kursiyer yetiştiren konservatuvarımızda sanatın büyülü dünyasına adım atan her birey, yaratıcılıklarını keşfederek özgüvenlerini artırıyor ve becerilerini geliştirme şansı elde ediyor.

Sanat, sadece renkleri ve notaları değil aynı zamanda insanları bir araya getirerek kültürel zenginliğimizi artırıyor. Bu bağlamda Fatsa Belediye Konservatuvarımız, sadece bireylerin değil, tüm toplumun ortak buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Bizler, gençlerimizin ve çocuklarımızın sanatın her alanıyla uğraşmanın sadece faydalı değil, aynı zamanda da güzelliklerle dolu bir deneyim olduğuna inanıyoruz. Hep birlikte, sanatın dokunuşuyla hayatımızı daha da zenginleştireceğiz. Sevgi ve sanatla kalın” ifadelerine yer verdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Salı 15.8 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli