Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SINAV GÖREVLİLERİNE SEMİNER

SINAV GÖREVLİLERİNE SEMİNER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (SRC) sınav görevlilerinin görevlerini daha etkin biçimde yerine getirebilmeleri ve ülke genelinde sınav kurallarının eksiksiz biçimde uygulanabilmesi amacıyla 1 gün/4 saat süreli mahalli olarak Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları (SRC) Teorik ve Uygulama Sınav Sorumlusu Semineri düzenlendi.

Ordu’da; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi okul ve kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları (SRC) Teorik ve Uygulama Sınavlarını mevzuata uygun gerçekleştirmek için gerekli olan bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla, 7 gün boyunca devam edecek olan seminer başladı.

Ordu Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne bağlı Altınordu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen seminerde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Büyükbaş tarafından yönetmelik ve yönerge doğrultusunda sınav uygulamaları, iletişim türleri ve etkili iletişim, ölçme ve değerlendirme konularında bilgi verildi.

Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları (SRC) Teorik ve Uygulama Sınav Sorumlusu Semineri sonunda katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecek. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 18 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı