Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

SİNEMA ETKİNLİĞİ!

SİNEMA ETKİNLİĞİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Yeni Medya Kulübü öğrencileriyle “Kısa Film” sinema etkinliği kapsamında bir araya geldi.

Kültür Otağı’nda organize edilen etkinlikte konuşan Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarının öğrencilerin emrinde olduğunu söyleyerek, “Her zaman sizlere kapımız açık, ne zaman isterseniz sizleri misafir ederiz” dedi. 

“SİZLERE HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK”

Başkan Güler’in öncülüğünde Melet Irmağı kenarında inşa edilen Kültür Otağı Ordu’da yeni bir sosyal yaşam alanı oldu. Dinlenmek, eğlenmek veya çeşitli programlar düzenlemek için kapıları herkese açık olan Kültür Otağı bu defa da üniversite öğrencilerini ağırladı. 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, öğrenciler için bütün imkanların sonuna kadar kullanılabileceğini söyledi. 

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Bu akşam bizi çok mutlu ettiniz. Kültür Otağımız da güzel vakit geçireceğiz. Bende sizin gibi bir zamanlar öğrenciydim. Buradaki anılarınızı biriktirin, bu zamanlarınız çok değerli. Burada güzel dostluklar elde edin. Buradan gittiğinizde şehirlerinizde bizim elçilerimiz olun. Üniversitemiz sizinle güzelleşiyor. Bende bu üniversitenin temellerini atmıştım. Burası sizin emrinizde. Hep beraber burayı kullanabilirsiniz. Bütün imkânlarımız sizin. Daha güzel projelerle hayatlarınızı zenginleştirmek istiyoruz. Biz paydaşız bu şehirde beraber yaşıyoruz. Sizin de önerileriniz ve eleştirileriniz varsa almak bilmek isteriz. Sizler genç enerjisiniz. Bende sizlerden enerji almaya geldim. Her zaman sizlere kapımız açık, ne zaman isterseniz sizleri misafir ederiz.” 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencilerinden oluşan grup burada sinema film etkinliğinde eğlenceli vakit geçirdi. 

Çeşitli faaliyetler kapsamında Kültür Otağı’nı kullanabildikleri için mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler, kendilerini bu günde yalnız bırakmayan Başkan Güler’e de teşekkür etti.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Salı 15.8 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli