Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VALİ?Yİ ZİYARET ETTİ

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VALİ?Yİ ZİYARET ETTİ

Ordu?da faaliyet gösteren Ordu Boztepe Sportif Havacılık Kulübü, MÜSİAD Ordu Şubesi ve Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri Vali İrfan Balkanlıoğlu?nu ziyaret etti.

Ordu’da faaliyet gösteren Ordu Boztepe Sportif Havacılık Kulübü, MÜSAİD Ordu Şubesi ve Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Ordu Boztepe Sportif Havacılık Kulübü, MÜSAİD Ordu Şubesi ve Anadolu Gençlik Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini ayrı ayrı kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, derneklerin faaliyet ve çalışmaları hakkında dernek yöneticilerinden bilgi aldı.

Ordu’nun çok sosyal bir şehir olduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu’nun sosyal yapısından kaynaklanan bir sicil toplum kuruluşu zenginliği var. 

Ordu il genelinde bine yakın dernek, faaliyetini sürdürmekte. Ordulular, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif alanlardaki ihtiyaçlarını gidermek veya daha farklı alanlardaki ihtiyaçlarını gidermek, el birliği, güç birliği oluşturmak maksadıyla bir araya gelerek dernek kurmaktadırlar. Kurdukları dernek vasıtasıyla kendilerini toplumda daha iyi ifade edebilmekte ve tanıtabilmekteler. Dernekle Ordu Boztepe Sportif Havacılık Kulübü, MÜSİAD Ordu Şubesi ve Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri vasıtasıyla çeşitli ihtiyaçlarını giderebilmekteler. 

Aynı amacı taşıyan insanlar, dernek çatısı altında bir araya gelerek, kendilerini geliştirmekte ve sosyal ihtiyaçlarını gidermektedirler. Bu yüzden dernekler, sivil toplum yaşantımızın en önemli unsuru ve parçasıdır” dedi.

Dernekleri, Ordu’nun bir zenginliği olarak gördüğünü ifade eden Vali Balkanlıoğlu, dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.    HÜRSES



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false