Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

SOKAKLAR YANILTMAZ!

SOKAKLAR YANILTMAZ!

SOKAKLAR YANILTMAZ!

 

Kumru Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Yalçuva’yı, hemşehrileri bağrına basıyor. 

Kumru’nun talihini değiştiren Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, ziyaretlerinde yoğun teveccüh ile karşılanıyor. 

“EKSİK OLMAYIN”

“Bugün oruçlarımızı Avdullu Akdanalı komşularımızla beraber açtık” diyen Yusuf Yalçuva, “Kurduğu iftar sofrasında bize de yer veren, gönlünü tüm içtenliğiyle bize açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Eksik olmayın” ifadelerine yer verdi. 

“CANSIN, SOL YANIMDASIN AKÇADERE”

Akçadereli hemşehrileriyle bir araya gelen Yusuf Yalçuva, “Bir başka, bambaşka Akçadere... Huzur veren, umut olan Akçadere... Teravih namazını beraber eda ettiğimiz Akçadereli hemşehrilerimizle sohbet edip hatırlarını sorduk, dualarını ve desteklerini istedik. Teveccüh tam, Akçadereli kararını çoktan vermiş. Yusuf kardeşini yeniden bağrına basmak için Pazar gününü iple çekiyor. Cansın, sol yanımdasın Akçadere” dedi. 

“SOKAKLAR YANILMAZ, YANILTMAZ” 

Yalçuva, “Milletvekilimiz Sn. İbrahim Ufuk Kaynak ile beraber Kumru sokaklarını adım adım arşınlayıp hemşehrilerimizi, esnaflarımızı selamladık. Her biriyle sohbet ettik. Kumru için en iyisini istediğimize ve daha güzel işler yapacağımıza hemşehrilerimiz emin. Teveccüh ve destek ise tam. Bize de bu güvenin hakkını vermek yaraşır.”

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı