Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TARIM PROJELERİ İSTİHDAM SAĞLAYACAK

TARIM PROJELERİ İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Başkan Güler, açık ve net konuştu: "Belediye olarak asıl görevimizi zaten yapıyoruz. Önemli olan yeni alanlar. Bunu da tarım odaklı projeler ile başlattık"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında Fatsa ilçesini ziyaret etti.

Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Güler, ilk olarak Fatsa Belediyesini ziyaret etti. Fatsa’da yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’dan bilgi alan Güler, “Ordu’nun en büyük ilçelerinden birisi olan Fatsa’yı daha da güzelleştirmek için önemli projelerinin olduğunu” söyledi. 

 

“FATSA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Ordu’nun zenginliklerinin iyi kullanılması gerektiğinin altını çizen Başkan Güler, “Konya Ovası’ndan daha büyük denizimiz var. Bu denizimizi daha verimli kullanmamız gerek. Onun için sahil ilçelerimizde özel çalışma yapacağız. Bu ilçelerimizden birisi de Fatsa ilçemiz. Fatsa ilçemize de yapacağımız önemli projelerle ilçemizin modern yapısını daha da yukarıya çıkartacağız. Yapacağımız bu çalışmaları Fatsa Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Fatsa bizim için önemli ilçelerimizden bir tanesi” diye konuştu.

 

“TEŞKİLATLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Fatsa Belediyesi ziyareti sonrası esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Güler, daha sonra AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yeni oluşturulan yönetim kuruluna başarılar dileyen Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediyenin asli görevleri haricinde de önemli çalışmalar da yaptıklarını ifade eden Güler, “Öncelikle yeni oluşturulan ilçe yönetimine başarılar diliyorum. Bizim için teşkilatlarımız çok önemlidir. Fatsa’ya hayırlı olmasını diliyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 6 ayda her alanda önemli çalışmalara imza attık. Belediye olarak asli görevlerimizi zaten yapıyoruz. Önemli olan milletimize yeni alanlar oluşturmak. Bunu da tarım odaklı çalışmalarımız ile tek tek gerçekleştiriyoruz. Tarım konusunda, Damızlık Koyun’dan tutunda kaz’a kadar,arı sütü ve soya fasulyesine kadar önemli çalışmaları ilimize kazandırdık. Bunların hepsi ayrı bir proje ve hepsi de istihdama katkı sağlayan projeler. Biz Ordu’nun sadece fındığa bağlı kalmasını istemiyoruz. Sadece 1 ay fındık toplayıp sonra 11 ay boşta duran bir anlayışı ilimizden silmek istiyoruz. Onun içinde yaptığımız bu projeler hem milletimize maddi kaynak hem de iş istihdama sağlayacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false