Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ön proje ihalesine çıkılan Ordu Şehir Hastanesi’nin yeri için devam eden tartışmalara son noktayı koydu.

Hastanenin Botanik Park’ın bulunduğu yere yapılacağını söyleyen Kurtulmuş, tartışmalara son noktayı koyarak hastaneni yerinin belli olduğunu ve daha önce kararlaştırılan Eskipazar’da bulunan 116 dönümlük Botanik Park’ın bulunduğu alana yapılacağını söyledi.
Kurtulmuş, “Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili proje bizzat Cumhurbaşkanımızın ilgilendiği, yeri belli olan bir projedir. 2019-2020 yılının bütçe kaynakları dolayısıyla bu konu şu anda temelli atılarak başlanılamamış bir projedir. Kararı verilmiş bir proje var ve bununla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı son çalışmalarını yaparak işe bir yerden başlayacaktır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde nereye yapılacağı ile ilgili açıklama yapmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’ya yapılması planlanan 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için ön proje ihalesine çıkıldığını açıklamıştı.
Bu durumun hastanenin yerinin henüz belli olmadığı ve başta Rektör Ali Akdoğan ile bazı STK’ların talebi olan Ordu Üniversitesi içerisinde hastane için ayrılan alana yapılabileceği şeklinde yorumlar yapılmıştı. Haber Merkezi

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı