Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“TEK YÜREK BAYRAMIN COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ”

“TEK YÜREK BAYRAMIN COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ”

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ramazan Bayramı dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Tomakin mesajında, “Allah cc.’ya hamdu senalar olsun,  Ramazan ayını bitirmenin, bayrama ulaşmanın sevincini milletçe yaşıyoruz. Bu bayram ülkemizde ve dünya genlindeki salgın nedeniyle, bayram namazına gidememenin, bayramlaşmamızı yapamamanın, büyüklerimize, eş, dost ve akrabalarımızla hasbihal edememenin onlarla bir arada olamamanın üzüntüsü içerisinde olsak da alınan tedbirler hiç şüphesiz, ülkemizdeki salgın hastalığın bir an önce bitmesi,  sağlık ve sıhhat içinde geleceğimizin daha iyi olması, nice güzel bayramları hep birlikte geçirmek için alınan tedbirlerdir. Bizim sevinmemiz bir, acımız bir, gayemiz aynı, 83 milyon tek yürek bayramın coşkusunu yaşayacağız. Türkiye, salgın dönemimde kadim geleneğinden gelen yardımlaşma ruhu ile dünyada eşi görülmemiş dayanışma, birlik ve beraberlik içinde kardeşinin yardımına koştu, bunun yanında   sağlıktaki güçlü alt yapısı, alınan tedbirler ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği sayesinde pandemi den en az etkilenen ülkeler arasında yerini aldı”  dedi.

“UTANMA DUYGUSU KALMAMIŞ”

Başkan Tomakin, bayramlar bizim manevi zenginliğimizdir diyerek, son zamanlarda Türkiye üzerinde dış mihraklar ve içerideki işbirlikçiler sayesinde yüce Dinimiz İslam üzerinde  kendilerince denemeler  yapmaya başladığını aziz milletimizin dini duyguları ile alay etmek, milli ve manevi  değerleri hakir görmek gibi edepsizce tavır içine girdiklerini hatırlatarak, “ar damarı çatlayan insanda hiç utanma duygusu olmazmış, kim ki, değerlerimiz üzerinden , dinimiz diyanetimiz üzerinden,  sapık görüşler üzerinden , camilerimiz ve ezan üzerinden  yüce dinimizi küçük düşürmeye çalışıyorlar. Bilsinler ki Allah cc. katında tek din İslam’dır. Onlar ancak ulumasını bilirler, sadece yapabilecekleri kayadan toz almak olacaktır. Bu aziz millet bu hasta zihniyetlere asla prim vermeyecek, oyunlarına gelmeyecektir. Bu zihniyet Müslüman mahallesinde salyangoz satmaktadır, bu zihniyetin bizim değerlerimiz üzerinden oynadığı oyun tutmayacak adalet önünde de bu densizliklerinin  hesabını vereceklerdir” ifadelerine yer verdi.

  

taviz vermeden ileriye bakacağız”

Bizim derdimiz var, bizim milletimize olan bir sevdamız, bir aşkımız var diyen Başkan Tomakin, “it ürür, kervan yürür misali biz ‘Yeniden Büyük Türkiye’ sevdamızdan bir gram taviz vermeden ileriye bakacağız. Türkiye büyüdükçe aynı paralelde Ordu ilimizin de büyümesi için Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, 754 bin Ordulu hemşehrilerimizi de yanımıza alarak yolumuza devam edeceğiz. Yeniden Büyük Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, yüzlerce okul, üniversite, hastane, sağlık tesisi, şehir hastaneleri, fabrika, baraj;  onlarca havaalanı, liman; yarım milyon konut; on binlerce km bölünmüş yol, raylı sistem; denizin altından Marmaray’ı, dünyayı kıskandıracak Milli silahları ve yazılımları, dünyanın en büyük havaalanı ve köprüsünü tüm bunları yapan Güçlü Türkiye'yi, Yeni Türkiye’yi 2023 Türkiye’sini inşa ediyoruz. Yeni Büyük Türkiye  üreten bir Türkiye’dir. Üreten Türkiye ise, muhtaç olmayan, muhtaçların derdine çare olan bir Türkiye olmak demektir” şeklinde konuştu.

Başkan Tomakin, “Saygıdeğer Ordulu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarken , Alemlerin Rabbi olan Allah cc.’dan bayramın ilimiz, ülkemiz için, ümmet için, dünya için  kurtuluşa vesile olmasını niyaz eder, hemşehrilerime acı ve kederden uzak , sağlık ve afiyetler dilerim” temennisinde bulundu.  Haber Merkezi



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı