Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

“TEŞEKKÜRLER AYBASTI’M”

“TEŞEKKÜRLER AYBASTI’M”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkürlerini iletti.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Kıymetli hemşerilerimizin destekleri yine seçimi alnımızın akı ile kazandık. Cumhur İttifakımız kazandı yine Aybastı kazandı. Rabbime şükürler olsun ki sizinle yürüdüğüm bu yolda Belediye Başkanı olarak seçildim. Şimdi çalışma zamanı. Şahsım ve ekip arkadaşlarımla birlikte size en iyi hizmeti getirmek için durmadan, yorulmadan çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın” dedi. 

“TEŞEKKÜRLER ORDU, TEŞEKKÜRLER AYBASTI”

İzzet Gündoğar, “3 Şubat tarihinde başlayan adaylık sürecimizi Cumhur İttifakı olarak sağlıklı ve verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

Hemşehrilerimizin destekleriyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle ayrılarak Ordu’muz da Sayın Bakanım Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler Bakanımla birlikte beş yıl daha görev yapma yetkisini aldık.

Ordumuza ve bölgemize hayırlı olsun. Aybastı’ya hizmet etme noktasında yarıştığımız tüm aday arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Çağrımıza kulak vererek kutlama alanımızı dolduran tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı