Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YENİ BÜTÇE 750 MİLYON

YENİ BÜTÇE 750 MİLYON

 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın üçüncü oturumunu gerçekleştirdi.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 750 milyon TL olarak kabul edildi.

 

“ÖRNEK BİR ORDU İNŞA EDECEĞİZ”

Toplantıya başkanlık eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bütçenin hayırlı olmasını dileyerek nisan ayından itibaren ilçeleri ile birlikte daha güzel bir Ordu’nun gözler önüne serileceğini söyledi. Başkan Güler, “Kış boyunca çalışarak nisan ayından itibaren ilçeleriyle daha güzel ve huzurlu bir Ordu’yu inşa edeceğiz. Projelerimizi etüt ettik. Tespitlerimizi yaptık. 3 ay değil 12 ay Ordu yaklaşımı ile hareket edeceğiz. Destinasyon noktalarımızı tespit ettik. Ankara’da ilgili bakanlarımızla yaptığımız yoğun görüşmeler sonrası Ordu için güzel sözler aldık. Güzel bir Ordu ortaya çıkacak. Büyükşehrin bütçesi adil bir şekilde ilçelere yatırım olarak harcanacak. Kısacası gerçekçi bir yaklaşımla örnek Ordu inşası için çalışacağız” dedi.

 

4 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

1 rapor ve 2 teklifin gündeme eklendiği toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. 3 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda bir madde de komisyona havale edildi.

Görüşmelerin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantı tarihini 12 Aralık 2019 Perşembe günü olarak belirledi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false