Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ZAMAN KISALDI!

ZAMAN KISALDI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’nin seçimlere çok kısa bir süre kala saha çalışmalarında yaşadığı coşku ve heyecanı, “Vatandaşlarımız artık net bir şekilde kararını verdi. Altınordu 31 Mart’ta değişim için sandığa gidecek. O yüzden 31 Mart’ı seçim günü değil bayram gününe çevireceğiz” dedi. 

“HALKÇI BELEDİYECİLİK BAŞLIYOR”

Şirinevler’de mahalle sakinlerinin iftar davetine katılan Ulaş Tepe, ardından Cumhuriyet mahallesinde halk buluşması gerçekleştirdi. Meşaleler eşliğinde büyük bir coşkuyla vatandaşa hitap eden Tepe, “Bu heyecan, bu coşku hemşehrilerimizin artık değişime yürekten inandığını gösteriyor. Kadını, çocuğu, genci, yaşlıyı, emekçiyi düşünen, kimseyi ayrıştırmayan sosyal belediyecilik geliyor. 3 gün sonra sandıklardan çok güçlü bir şekilde çıkacağız. Altınordu tarih yazmaya hazırlanıyor. 1 Nisan sabahı bahara uyanacağız” dedi. 

GENÇLERE SANDIK ÇAĞRISI 

Cumhuriyet mahallesinde miting coşkusunda geçen halk buluşmasının ardından kafe ziyaretleri gerçekleştiren Ulaş Tepe, “Genç kardeşlerimizle merhabalaştık ve sohbet ettik. Hane ziyaretlerinde bulunduk. Gençler kendilerinin dilinden anlayan, istek ve taleplerine uygun projeler geliştirecek bir yerel yönetim vizyonu istiyor. Bu yüzden Altınordu’da değişimin fitilini genç kardeşlerim ateşleyecek. 1 Nisan’dan sonra gençlerin de bir başkanı olacak. Bu vesileyle tüm genç kardeşlerimi bir kez daha sandıklara davet ediyorum. Haydi genç kardeşim, vereceğin destekle önümüzdeki 5 yılı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı