Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


ALTINORDU ALTYAPISI

ALTINORDU ALTYAPISI



Bu ilin kurluşundan beri onun bunun değil her teknik adamın üstüne bir nakış işlediği önemli bir mekan, ince bir çizgide bunu özenle yazıyorum Altınordu Belediyesinin bu ile sunduğu çok özel bir MABED’dir.
Kimsenin babasının malı değil. Burası belediye başkanının, idaresinin bu değerli gençler için kurmasına önder olunmuş çok güzel bir mekan.
Kimsenin değil, ne ailelerin ne şahsın değil sadece gençlerin özel mülkü ve alanı.
Emekleri tartışılmaz,dün Altınordu’ya ter akıtanlar, buğün 52 Ordu f.k için onların yarını için çalışıp başarılı olmak adına oradalar.
İnşallah orada da takımı idare ederler ve onlar başarılı olurlar.
Burası yüzlerce değerli sporcu dolu, ülkemin bir spor kulesi meydana getirdiüi Ordu’nun gururu Altınordu Belediyespor.
Giden gider daha iyi yerlere gururdur,yeni hocalar gelir, ama o çocuklar her daim bu büyük çatı altında en iyi hazırlanır.
Kimse kulüpler üstü değil, bugün burada yarın orada, Bence bu alt yapı çok şanslı, bulundukları bu kurum ve bu idarecileri birde Aşkın gibi başkanları var.
Güzel isimler bu kulüpten bir üste gitti, bizim için güzel bir adım, ama Altınordu her daim burada ve en iyi yapma adına her şeyi ile hazır.
Altınordu bu ilin IŞIĞIDIR, biline, isimler gider ama gerçek olan kapıldı olan her daim kulubü kulüp yapan değerli sporcular ve onlara emek verenlerdir.