Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Mustafa KÖKSAL


ALTINORDU BELEDİYESPOR

ALTINORDU BELEDİYESPOR



Bugün maç kazanmadı, yalnızlığının onurunu, takım olmanın onurunu, sporcuların da ne kadar tertemiz olduklarını bu ile sundu.
Hiç bir şey kolay değil, Altınordu takımını bu ile inat yada ikilikten kuranlara bin kez teşekkürler.
Bu takım seçim sonu sayın Aşkın Tören’e emanet, etrafında bu muhteşem alt yapıyı, spor okulunu ayda 10 bin lira girdisi olan bir yapının bir yerlere devrini konuşanların, akademi diyenlerin yada oluşan kamu oyu ile, muhteşem altyapıyı kim nereye verecek onca sporcu aile, veli..
Bugün maç kazanmadı bu takım Karşıyaka’da, yalnızlığının onurunu, takım olmanın onurunu, sporcuların da ne kadar tertemiz olduklarını bu ile sundu.
Hiç bir şey kolay değil, Altınordu takımı inat yada ikilikten kuran ele teşekkürler.
Bugün bende içeri girdim, tokalaştım ve siz siz gibi oynayın dedim, oynadılar, onlar oynar iken yanımda eşi ve çocuğu ile Recep Çiçek, kulübede teknik heyete idareci Orkun kardeşim, hastası var birde gelemeyen Ersin kardaşim.
Aşkın Tören liste yapmış demiş ki bu takım geçmişten bana emanet, bende size emanet ediyorum ve demişler ki banada kardeşlerim, hocam tecrüben ile bu takıma sportif destek ol.
Bugün geldiğimiz noktada baktığımda 3 kardeşim, bir fatih kardeşim burada yok mazereti var, bugün Bulancak maçı var takımın tribünde o 13 kişi yok.
BU ALTINORDU BELEDİYESPOR, gururla ALTYAPISINA bakınca gözümden yaş gelen. Nasıl sahipsiz olur bu muhteşem yapı?
Herkesin işi var, herkesin ailesi var, herkes pide yiyecek, bugün pazar herkes gezecek.
Bu takımın 5 maçı var içimizde bir tane bozuk çıkmazsa bu aslanlar onurlarını bu maçlara da koyacak..
Bugün bu maçta olan herkes, sahada ise Altınordu takımı vardı, yakışan mücadeleyi yaptı 3 puan aldı.
TEBRİKLER.
Bal takımı sonunda başkanca olur, yada olmaz bunu sayın başkan sezon sonu karar verir, ama can kardeşim, yürümekten beraber onur duyduğum insanlar neredesiniz?
ALTYAPI bir mabet, onu sarıp sarmala, orayı büyüt, "fitnıs, havuzu, idman kondisyon salanu" ile taçlandır, altyapıyı İzmir Altınordu gibi gibi yap..
Bugün 3 puan o muhteşem altyapı için olsun, bugün bu sahada gördüğümüz,  Yusuf’u, Umut’ u, Efes’i, Eren’i, Mustafa’sı, Tolga ‘sı ile bu Ordu’mun evlatları ile onur duydu tribünler ve kalemizdeki o Ali’miz ile.
Tebrikler hocalar, bizimle biz olan transfer ettiğimiz insanlar, futbolun emekçileri, bize destek olan canlar iyi ki tanımışım, sizleri iyi ki buradayım.
Teşekkürler 3 puan size. Teşekkürler teknik heyete.