Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hüsnü YÜCEL


ARTIK İSTANBUL’U HİÇ SEVMİYORUM.

ARTIK İSTANBUL’U HİÇ SEVMİYORUM.


 

Avrupa'da konuşma yapıyor, Mehmetçik Suriye'de can verirken, O HDP'li belediyeleri savunuyor, kayyum atadığı için Türkiye cumhuriyetini suçluyor, PKK'ya her türlü lojistik destek veren HDP'li belediyeleri SUÇSUZLARMIŞ GİBİ ANLATIYOR.

 

İYİ DE:

- PKK'lı teröristlere aracıyla SİLAH ve CEPHANELİK taşırken yakalanan HDP milletvekilleri değil mi?

- Bombalı saldırılarda,PKK'nın patlattığı araçları tahsis eden HDP'li belediyeler değil mi?

- PKK'nın Çukurları kazması için İş makinlarını veren HDP'li belediyeler değil mi?

- Aker Polis geçerken patlatılan Mayınların üzerini asfaltlayan HDP'li belediyeler değil mi?

- Milletin çocuğunu kandırıp dağa/PKK'ya yollayanlar HDP'liler değil mi? Kürt anaları neden Diyarbakır HDP il binasının camlarını indiriyor, Kapısında çocuğumu isterim diye bekliyor?

- Yıllardır çocukları organize edip, Askere Polise molotof atanlar HDP'liler değil mi?

 

Askere Polise kurşun sıkan PKK'ya tüneller yapması için iş makinaları ve Beton satan Fransa firması olduğu ortaya çıkmışken, adam yeter artık PKK'yı desteklemeyi bırakın, benim insanımı öldürüyorlar, Ülkeme hergün saldırıyorlar diyeceğine TÜRKİYEYİ SUÇLUYOR.

 

Dün 29 ekimde cumhuriyet Bayramı şovu yapıyordu, Bugün Avrupa'da Cumhuriyeti yıkmak için asker Polis şehit eden PKK'ya lojistik destek sağlayanlar savunuyor Türkiye Cumhuriyetini suçluyor.

 

Biz daha PKK'nın ASKER/POLİS şehit ettiğini ülkemizi parçalamak istediklerini CHP'ye anlatamamışken, Batıya nasıl anlatalım. Sonrada Avrupa neden PKK'lıları destekliyor diyoruz. İŞTE CEVABI, Sen gidip Avrupanın göbeğinde böyle konuşursan, adamlara kızmaya ne hakkın var? Onlarda PKK'ya her türlü desteği verir.