Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hüsnü YÜCEL


BAŞKAN GÜLER: “YENİ DÖNEMDE ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK”

“TÜRK İSLAM ARAŞTIRMA MERKEZİ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”


Türk İslam Araştırma Merkezinin Ordu’ya yapılması için imzaların atıldığının altını çizen Başkan Güler, açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Bugün bu çalışmanın protokolünü imzaladık.


“ALTINORDU RIHTIM UZATILACAK”

Altınordu ilçesinde bulunan rıhtımın yeni dönemde uzatılarak kruvaziyer turizmi için hazırlanacağının altını çizen başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti.
“Rıhtımda çalışmalarımız tamamlandı. Yeni dönemde burada hızlı bir çalışma yaparak limanı büyütüp kruvaziyer turizmi için gerekli olan tüm çalışmayı yapacağız. Şu an Ünye Limanında bu çalışmaları yaptık. Ordu’daki limanda da bunları yapacağız. Bu hem şehrimiz için hem de gelecek için önemli bir yatırım olacak”

“OTOPARK MESELESİNE EL ATIYORUZ”

Yeni dönemde otopark sorununu mutlaka halledeceklerini kaydeden Güler, şöyle devam etti:
“Otoparkta rahatlık sağlayacak şekilde özel çalışmalarımız var. Örneğin millet bahçesinin altına 2 bin araçlık otopark yapacağız. Daha önceki projede 416 araçlıktı. Bunu durdurarak 2 bine çıkarttık.  Burası aynı zamanda sığınak olacak. Diğer taraftan Millet Düzü dediğimiz Çarşamba pazarı altına yine otopark yapılacak. En önemli sürpriz proje ise Altınordu sahil yoluna battı çıktı yapacağız. Oradaki deniz manzaralı otoparkı Çarşamba pazarının altına alacağız. O alan müthiş bir meydan olacak. Projesi bitti. Seçimden sonra hemen çalışmalara başlıyoruz”

“BOZTEPE’YE DAĞ KIZAĞI İÇİN ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA”

Boztepe’ye doğayı bozmadan yapılacak olan Dağ Kızağı Projesi’nin çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Güler, şu sözlere yer verdi:
“Ordu’nun en güzel turizm noktası olan Boztepe’ye doğayı bozmadan dağ kızağı projemiz vardı. O projede artık sona gelmek üzereyiz. Mart sonuna kadar bu çalışmayı tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Turizm şehri Ordu’muza önemli bir eseri daha kazandırmış olacağız. Gelinen noktada biz eserlerimiz ile milletimizin önüne çıkıyoruz.”