Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


BAZI İNSANLAR ORDU FUTBOLU İÇİN

BAZI İNSANLAR ORDU FUTBOLU İÇİN



İnsiyatif kullanıp, araya girip, onca Büyükşehrin korkunç hatalı adımlarına rağmen, yinede Yeni Orduspor çatısını rüzgara, fırtınaya kurban etmediler.
Bunların başında gelen sayın Karlıbel, sayın Köksal, sayın Mertan, sayın Aşar, eski sporcular, efsane olmuş kaptanlar.
Bugün Pazar günü kongreden söz ediliyorsa, futbolcunun alacakları ödeniyorsa bunu yapan sayın Bodur ise, o eller bıkmadı, yılmadı ısrarcı oldu, sayın Bodur evet dedi.
3. ligde bir takım kimse ile anılamaz, bu takımı buraya taşıyan herkes kıymetli, 3. ligde bir takım var.
Ne kolay yıkmak, kırmak, bir yere atmak. Diyenlerin, konuşanların bunca zahmet içinde bir nokta dahli olmuş mudur, o stresi çekmiş midir, bekara eş boşamak kolay misali, takım kapatmak, yok saymakta birileri için ne kadar kolay.
İnşallah sayın Bodur alır, ekibi olur, güzel işler yapılır, Ordu kazanır, Ordulu gençler kazanır, sporcu çıkar, yeniden bir mor ve beyaz zirvesi yaşarız.
Bu ilin baldaki takımları önemli, onlar amatörlerin hedefi sporcuları için, 3.lig takımlarının da alt yapıları.
17 yıl bu ilden futbolcu çıkmadı, bunu düşünmeli Ordu. Hikayeler yazılırsa efsaneler ile yazılır, önce efsane sporcuları bulalım sonra Ordu ilini futbolun tekrar merkezine taşıyalım.
Bu konuda Şükrü Bodur bu il için bir umut, bir el feneri oldu, nice ışıklar olur, Ordu futbolu, bal takımları, 3 lig takımları, amatör takımları için ve bir çıkışın koşusunda olur futbol.
Sayın Bahtiyar Köksal sana ayrı pencere açacağım, sayın Köksal 40 yıllık dostunu bunca olumsuzluğa rağmen, bıkmadan arkadaşların ile ikna ettiğiniz için.
Hayırlı olsun Ordu’ya.