Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


BİR; SAĞLIK ÇALIŞANLARINI, BAKANI, BİRDE ÇİNİ ALKIŞLAYIN

BİR; SAĞLIK ÇALIŞANLARINI, BAKANI, BİRDE ÇİNİ ALKIŞLAYIN


Herkes için gece gündüz, her an zor zamanda bizlere koşan, pes etmeyen o sağlıkcılar, doktorlar kara kutular kadar değer bulmayan hastahane çalışanlarını alkışlamak, her gün artarak devam etmeli, ey hastahane, ey sağlık evi yapmayan, AVM’den geçilmeyen, rantı kazanç sananlar ahde vefadan yoksun,Türk’e hain olan kesimler, bugün minnacık virüsle Rabbim vuruyor insanlığı. Hala ders yok, sokaklarda insan yok, yalnızca sorumsuz insanlar sigara dumanları, kahkahalı samimi sohbetler..
Biz insanoğlunun neyi var, ülkemin kurucusuna vermediği değeri, vefayı milyonlarca uzakta kendi derdi ile aylarca uğraşan ÇİN bize hatırlattı ve yıllar önceki yapılan ahde vefayı unutmadan, bunların parasını "ATATÜRK" ödedi diye bu vatan için, bu vatanda oluşmuş azınlık ufacık hain kişilere anlatırcasına cümle kurdu...
Ey benim altın kalpli insanım, siyaseti, davanı sev, ama liderler ile uğraşma, kimse zaten, Fatih, Alpaslan, Yavuz, Kanuni, Atatürk olmaz, bugün olanı, milletine adanmışları da tu kaka etme, bu ülke için çalışan, emek veren her can canımızdır..
Sağol ÇİN vefa sadece semt değil miş, bilmeyen milletime hatırlattığın için.